Tuesday, June 14, 2011

apeSal pink sangat blog??

jenuh mencari background pink..berjam-jam...akhirnya usaha aten tak sia-sia...excited giler time2..hahaha..pink..pink..pink...xde warna len k?sana pink...situ pink...NO..pink still my first choice..lau boleh...semua nak pink..nak nak kalau pilih baju k,beg k,kasut k,n pe2 je la yang warna pink...nampak je warna Pink mesti teruja...terus terpikat.orang cakap lau pakai pink nampak sweet taw..hehehe..kenapa ye aten begitu addicted ea dengan pink?entah la...dari kecil sampai sekarang warna Pink tetap di hati..hehehe..tengok la blog aten sekarang dah bertukar wajah..semua pink..cantik kan..sejuk je mata memandang..

Maybe kerana warna Pink nie warna yang sangat lembut.romantik and cm tadi aten cakapla...sejuk je mata memandang..hehehehe..nak cakap aten nie romantik..xde la sangat..sikit2 kowt..hahaha..but Pink still in my heart..(O_^)...Aten ad terjumpe satu entri nie..sal ciri-ciri penggemar pink..jom terjah..pe ciri-ciri nye..hehehe..kene tak dengan diri aten....



Merah Jambu Kamu akan berusaha sedaya mungkin untuk membuat yang terbaik dalam apa juga yang kamu lakukan serta suka menolong orang lain dan mengambil tahu tentang orang orang di sekelilingnya. Namun kamu sukar untuk dipenuhi keinginannya dan sering saja berprasangka buruk terhadap orang lain.Dari segi percintaan kamumengimpikan percintaan yang penuh dengan keindahan semata.


opsss...banyak juga betulnye dengan diri aten..hahahaha..cam dah sebati jer pink ngan diri aten.....cam sejiwa dah.(o_O).tapi hope yang negatifnye dapatla diubah nanti..hehehe..(O_o)(o_O)..peace


perhatin..perhatian...not me only like pink but rata-rata wanita like berbagai benda berwarna pink taw..warna ini juga kerap didentitikan dengan warna feminim..kite tengok la mak ayah yang bakal mendapat anak kan..biasanya diorang membeli segala kelengkapan berwarna pink jika bayi mereka gurl n untuk boy lak biasanya berwarna biru...  
mmm kenapa ye gurl lebih cenderung ngn warna Pink??mm
Rupanya ada jawapan ilmiah mengenai hal ini. Dr Anya Hulbert dari University of Newcastle mengatakan jika wanita diberikan beragam pilihan warna, secara alamiah mereka akan lebih memilih warna-warna yang lebih mendekati warna merah.Dalam kajiannya, Hulbert melibatkan 200 lelaki dan wanita berusia 20an tahun, dan meminta mereka memilih beragam warna yang ditampilkan pada layar komputer.

Dari hasil kajian ini mendapati bahawa majoriti wanita sangat suka dengan gabungan warna biru dan merah, serta kurang meminati warna hijau dan kuning. Evolusi mengakibatkan wanita menyukai warna kemerahan. Rata-rata mereka cenderung memilih buah dan benda-benda berwarna kemerahan.
hehehe...mcm 2 rupanya..baru la aten tahu...tp sememangnya warna pink d kaitan dgn kelembutan..so golongan perempuan kan lembut2..sbb 2 suke kat warna pink.cam aten la..lembut je..(perasan..perasan)..hehehe


dah2..dah lari jauh aten nie kan..hehehe...cam2 hurai sal pink...bebenonye nak cakap sal blog aten pink je...(O_*)..cantik kan aten punye blog..:P

by princessdesire


3 comments:

  1. Wahh mmg pink la ateng ! hehe. Mmg geng ggf . :)

    ReplyDelete
  2. pinky je kijenye,,,nseb bek cute..;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...